Produse

Folii anti-UV

Structura speciala a foliilor anti UV filtreaza componenta ultravioleta a spectrului solar oprind astfel decolorarea materialelor sau a obiectelor expuse in vitrine sau la ferestre. Foliile nu afecteaza cu nimic transparenta sticlei si nu deformeaza culorile. Ele sunt transparente si heliomate. Suprafata devine rezistenta la zgarieturi.

Practic, foliile acestea blocheaza razele UV daunatoare, fiind folosite impotriva efectului orbitor al luminii solare.

Foliile Folii Antiefractie sunt stabilizate din punct de vedere UV, ceea ce inseamna ca blocheaza pana la 99% din razele ultraviolete daunatoare .In acest mod va protejeaza de periculoasele boli de piele, prevenind in acelasi timp decolorarea mobilierului aflat langa geam.

Este singura solutie de blocare a razelor UV, fara acoperirea optica a vitrinelor. Astfel, comerciantii pot amenaja vitrinele cat mai incitant pentru cumparatori, fara a avea teama ca produsele expuse se vor deterioara si nu vor mai putea fi apoi vandute.

Transmisia luminii vizibile Reflectia luminii vizibile Transmisia energiei solare Absorbtia energiei solare Reflectia energiei solare Transmisia UV Reflectia totala a energiei solare

Clear 1 UV

84% 9% 84% 7% 9% 0,5% 14%

Ambre

57% 7% 68% 23% 9% 0,5% 26%

Safe N

93% 9% 82% 8% 10% 5% 17%