Produse

Folii anti-graffiti

Foliile antigraffiti Folii Antiefractie protejeaza geamurile de zgariere si aplicare de spray-uri colorate graffiti. Ele se aplica pe partea exterioara a vitrinelor, oglinzilor,in general a suprafetelor expuse la eventuale "atacuri" cu spayuri colorate.

Foliile pot fi transparente sau colorate, in functie de alegerea Dvs. Desenele si zgarieturile raman pe folia autoadeziva. Cea mai simpla si mai economica solutie este indepartarea si inlocuirea foliei deteriorate cu una noua. Adezivul acestui tip de folii este special conceput pentru a face usoara inlocuirea. Geamul ramane integru, fara zgarieturi sau desene.

Foliile antigraffiti sunt prevazute cu un strat protector impotriva razelor UV, iar stratul antizgariere cu care sunt dotate este unul dintre cele mai performante din intreaga industrie de profil.

Solutia aplicarii si ulterior a inlocuirii unei folii antigraffiti este mult mai ieftina fata de inlocuirea completa si repetata a unui geam compromis.

Nu necesita intretinere si sunt rezistente la solventi organici.

Transmisia luminii vizibile Reflectia luminii vizibile Transmisia energiei solare Absorbtia energiei solare Reflectia energiei solare Transmisia UV Reflectia totala a energiei solare
93% 9% 82% 8% 10% 5% 17%