Produse

Folii pentru policarbonat

Acest tip de folii reprezinta rezultatul cercetarilor spatiale desfasurate in laboratoarele NASA. Produsele au performante deosebite, pe care nici o folie clasica nu le poate indeplini.

Foliile Metalux reprezinta un produs nou si special creat de Folii Antiefractie pentru a rezolva problemele protectiei solare pentru materialele de sinteza (policarbonat, metacrilat). Aplicarea se poate face atat pe partea interioara, cat si pe cea exterioara a geamului ( Metalux X ).

Adezivul acestor folii este special conceput pentru a putea fi aplicat pe orice tip de suprafata. Practic, datorita foliilor pentru materiale de sinteza, nu exista suprafata pe care sa nu se poata aplica folii de protectie.

Foliile pentru policarbonat resping radiatiile solare infrarosii cu pana la 70% , reducand efectul de sera. Absorb radiatiile UV. Reduc stralucirea solara, creand o luminozitate uniforma a incintei.

Costurile lor se amortizeaza rapid, datorita economiei de energie electrica realizata in timpul verii.

Transmisia luminii vizibile Reflectia luminii vizibile Transmisia energiei solare Absorbtia energiei solare Reflectia energiei solare Transmisia UV Reflectia totala a energiei solare

Metalux

35% 27% 29% 46% 25% 1% 85%

Metalux X

20% 30% 22% 42% 36% 1% 72%

Safe P

93% 9% 82% 8% 10% 5% 17%