Produse

Folii solare speciale

Au o structura particulara (sunt filme metalizate) si proprietati deosebite, beneficiind totodata si de tratamentul antizgariere si de cel impotriva delaminarii.

Aceste folii pot fi multialiaj - gama Celsius si Spectra sau cu emisivitate joasa, gama Solar.

Foliile multialiaj ,desi sunt metalizate, sunt perfect transparente. Ele actioneaza selectiv asupra spectrului solar, in principal asupra UV si IR apropiat. Absorb razele UV pana la 99,5%, avand un procent de transmitere a radiatiilor IR (350 - 2500 nm) cuprins intre 10 si 30%. Permit trecerea a 70% din lumina spectrului vizibil.

In timpul iernii, foliile cu emisivitate joasa reduc pierderea calorica prin ferestre cu pana la 55%.

Prin aplicarea acestor folii puteti face economii in ceea ce priveste cheltuielile pentru incalzire. In functie de cat de mare este suprafata vitrata a cladirii dvs, cheltuielile se reduc cu pana la 33%.

Totodata, foliile solare amelioreaza si izolatia incintei respective, eliminand efectul de "perete rece".

In timpul verii, acest tip de folii resping pana la 80% din energia solara totala, prin reflexia caldurii si reduc stralucirea soarelui. Anuleaza efectul de sera si isi amortizeaza rapid costul, datorita reducerii cheltuielilor pentru climatizare.

Sunt folii de protectie solara care actioneaza selectiv asupra razelor din spectrul solar ultraviolet si infrarosu apropiat: absorb 99,5% din radiatiile UV, lasand sa treaca 70% din radiatiile vizibile si resping pana la 90% din radiatiile infrarosii (IR) : 780 - 2500 nanometri, fiind eficiente atat pe timpul verii (pentru raze IR spectrul apropiat), cat si al iernii (pentru raze IR spectrul indepartat).

Aceste folii confera incaperii Dvs o temperatura ambianta placuta.

Transmisia luminii vizibile Reflectia luminii vizibile Transmisia energiei solare Absorbtia energiei solare Reflectia energiei solare Transmisia UV Reflectia totala a energiei solare

Celsius 70

34% 38% 17% 44% 39% 1% 79%

Solar 80

17% 50% 14% 47% 39% 1% 79%

Spectra Crystal

62% 14% 37% 34% 29% 1% 57%